Takläggare Knivsta

Takläggare med bred kompetens

Vi på Takexperten arbetar med allt som rör tak och alla material. Absolut bäst är vi på att arbeta med tegeltak, men självklart använder vi t. ex. tjärpapp och plåt också. Du kan anlita oss för takläggning och takrenovering av de flesta tak – allt från bostadsrättsföreningens till uthusets tak. Vi har kapacitet för både små och stora takjobb.

Takläggare Södertälje

Takläggning

När vi gör takläggningar arbetar vi med högkvalitativa material och säkra metoder. Detta eftersom det viktigaste för oss är att ni som kunder är nöjda samtidigt som ni får ett säkert och hållbart tak. Att renovera tak eller lägga om ett tak är en stor investering och vi vill hjälpa dig till att det blir väl spenderade pengar. Vi utför takläggning i Knivsta med omnejd och företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner är välkomna att kontakta oss.

Takläggare Södertälje

Tegeltak, tjärpapptak, plåttak…

Det finns många olika material att välja på när man lägger ett tak. Vilket material som är bäst beror på många olika saker, framför allt vilken typ av byggnad. Tegeltak är ett väldigt bra material för vårt nordiska klimat, passar oftast villor, det är snyggt och klassiskt. Läggs ett tegeltak som sig bör har ni ett tak som kan hålla i över 40 år. Både bra för ekonomin och miljön. Är ni inne på att lägga om taket på ett lägenhetshus är kanske tjärpapp bästa alternativet. Oavsett hjälper vi er rätt!

Vårt arbetssätt

Besök

Först börjar vi med ett kostnadsfritt besök där vi inspekterar ert tak.

Prisförslag

Efter att vi gjort en takinspektion får ni en offert på vad priset på taket kommer att bli.

Vi lägger taket!

Vi påbörjar arbetet där våra kunniga takläggare ser till att era nya tak blir i toppkvalitet.

Takbesiktning

Efter att arbetet är slutfört utförs en slutbesiktning av taket.

Erfaren takläggare i Knivsta

Om en erfaren takläggare är vad du söker kan du stanna här – Takexperten har arbetat med tak i många år och har god och bred kunskap om vad som krävs av oss för att våra kunder ska vara nöjda. Vi utför takläggning och reparation i Knivsta med omnejd och finns för både företag, bostadsrättsföreningar och företag. Vår målsättningen är att leverera högkvalitativa takjobb och se till att se till att ni är nöjda med er investering. Vi åtar oss de flesta storlekar av arbeten – allt från ett attefallshus, garagetak, ekonomibyggnad till flera lägenhetshus.

Varje kunds behov är unikt och därför erbjuder vi flexibla lösningar. För att ni ska känna att ni valt rätt takläggare erbjuder vi även garanti på våra takarbeten. Vill ni veta mer? Varmt välkommen att kontakta oss för information och offert.

Vad kostar ett nytt tak?

Det är svårt att ge en siffra på hur mycket ett nytt tak kostar att lägga. Detta eftersom alla tak är olika och allt beror på vilket förarbete som behöver göras, vilket material ni väljer, hur stor fastigheten är och liknande. En takläggning kan alltså kosta väldigt olika – ett bostadsrättsförening, en stuga, ett garage och taket på en ekonomibyggnad är svåra att jämföra. Däremot erbjuder vi alltid en kostnadsfri besiktning vilket innebär att vi kommer och inspekterar fastighetens tak. Efter detta kan vi ge er ett prisförslag att ta ställning till. Låter det bra? Hör av er så bokar vi in ett besök! (Det kostar inget)

Takläggare södertälje

Få offert

Fyll i kontaktformuläret nedan och berätta hur vi kan hjälpa er. Vi återkommer så fort vi kan. Vi hörs!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.