Takläggning Stockholm

Takexperten är en professionell takläggare i Stockholm som arbetar med takläggning och takrenovering för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Vi utför takläggning med de flesta typer av tak så som tegel, plåt och takpapp och erbjuder många olika typer av takbyten. Vid en takrenovering eller takomläggning är det viktigt att arbetet är utfört med hög kvalitet. Detta eftersom ett undermåligt tak kan komma att bli en dyr historia genom att skada ditt hus.

Hos oss får du högkvalitativt och korrekt utförda takarbeten. Dessutom har vi en garanti på våra takläggningar som innebär att du som kund får en extra trygghet.

När ni kontaktar oss för takläggning ser vi alltid till att göra ett kostnadsfritt besök för att inspektera ert nuvarande tak. Detta för att få en korrekt uppfattning om vad fastighetens tak behöver och för att kunna ge er en korrekt offert på arbetskostnaden. Prisbilden skiljer sig lite mellan olika typer av material, storlek och beroende på hur mycket förarbete som krävs.

Materialet spelar roll

Tegel är ett av de vanligaste taken i Sverige. Detta tack vare dess fina hållbarhet men också eftersom det passar vårt nordiska klimat väl. Det är dessutom ett väldigt vackert material som åldras väl och är förhållandevis enkelt att reparera. Ett korrekt lagt tegeltak håller generellt väldigt länge och anses vara det mest klimatsmarta byggmaterialet i Sverige.

En kostnadseffektiv lösning som dessutom håller väldigt länge. Det passar dessutom både för små och stora byggnader och även till fastigheter som behöver ett lättare tak.

Plåt är ett lättmonterat och lättskött tak som har lång livstid. Materialet vi använder vid takläggning av plåt är tillverkat i vårt egna plåtslageri, vilket gör att det är enkelt fört oss att tillverka eventuella reservdelar i framtiden om det skulle behövas.

Kvalitativa takläggningar

Eftersom vi är säkra på att våra takläggningar är av toppkvalitet erbjuder vi alltid en garanti på våra arbeten. Fråga oss gärna mer om denna.

Våra takläggare besitter en lång yrkesvana och har alla god kunskap. Detta ger er som kunder ett noggrant och välutfört arbete. Förutom att ni undviker onödiga skador på fastigheten, så som fuktskador, så höjer ett bra tak fastighetens värde, framför allt för villor.

Låter vi på Takexperten som ett intressant alternativ? Varmt välkommen att höra av er för kostnadsfri offert och mer information!