Takläggare Järfälla

Takläggare med bred kompetens

Takexperten arbetar med allt som rör tak och vi arbetar med alla material. Absolut bäst är vi på tegeltak, men självklart använder vi t. ex. tjärpapp och plåt också. Du kan anlita oss för takläggning och takrenovering av de flesta tak – allt från bostadsrättsföreningens till uthusets tak. Vi är specialiserade på större uppdrag, men kan ofta också ta på oss mindre och snabba takläggningar från privatpersoner.

Takläggare Järfälla

Takläggning

När Takexperten gör takläggningar arbetar vi med högkvalitativa material och alltid med säkra metoder. Det viktigaste för oss är att ni som kunder är nöjda med vårt arbete, samtidigt som ni får ett säkert och hållbart tak. Att renovera tak eller lägga om ett tak är en stor ekonomisk investering i en fastighet och vi vill hjälpa dig att se till att det blir väl spenderade pengar. Vi arbetar i Järfälla med omnejd och vi är specialiserade på bostadsrättsföreningar och företag.

Takläggare Södertälje

Tegeltak, tjärpapptak, plåttak…

Det finns en uppsjö olika material att välja på när man lägger ett tak. Vilket material som är bäst varierar, framför allt vilken typ av byggnad men också vad du har för andra behov och önskemål. Tegeltak är ett väldigt bra material för vårt nordiska klimat, passar oftast villor, det är snyggt och klassiskt. Läggs ett tegeltak som sig bör har ni ett tak som kan hålla i över 40 år. Både bra för ekonomin och miljön. Är ni inne på att lägga om taket på ett lägenhetshus är kanske tjärpapp bästa alternativet. Oavsett hjälper vi er rätt!

Vårt arbetssätt

Besök

Först börjar vi med ett kostnadsfritt besök där vi inspekterar ert tak.

Prisförslag

Efter att vi gjort en takinspektion får ni en offert på vad priset på taket kommer att bli.

Vi lägger taket!

Vi påbörjar arbetet där våra kunniga takläggare ser till att era nya tak blir i toppkvalitet.

Takbesiktning

Efter att arbetet är slutfört utförs en slutbesiktning av taket.

Erfaren takläggare Järfälla

Om en erfaren takläggare är vad du söker kan du stanna här – Takexperten har arbetat med tak i många år och har god och bred kunskap om vad som krävs av oss för att våra kunder ska vara nöjda. Vi utför takläggning och reparation i Järfälla med omnejd och finns för både företag, bostadsrättsföreningar och företag. Vår målsättningen är att leverera högkvalitativa takjobb och se till att se till att ni är nöjda med er investering. Vi åtar oss de flesta storlekar av arbeten – allt från ett litet attefallshus, garagetak, ekonomibyggnad till flera lägenhetshus.

Varje kunds behov är unikt och därför erbjuder vi flexibla lösningar. För att ni ska känna att ni valt rätt takläggare erbjuder vi även en garanti på våra takarbeten. Vill ni veta mer? Varmt välkommen att kontakta oss för information och offert.

Vad kostar ett nytt tak?

Det är svårt att ge en exakt siffra på hur mycket ett nytt tak kostar att lägga. Detta eftersom alla fastigheter och tak är olika, beror på vilket förarbete som behöver göras, vilket material ni väljer, hur stor fastigheten är och liknande. En takläggning kan alltså kosta väldigt olika – en bostadsrättsförening, en stuga, ett garage och taket på en ekonomibyggnad är svåra att jämföra. Så istället för att säga ett ungefärligt pris, så erbjuder vi alltid en kostnadsfri besiktning vilket innebär att vi kommer och inspekterar fastighetens tak. Efter detta kan vi ge er ett prisförslag att ta ställning till. Låter det bra? Hör av er så bokar vi in ett besök! (Det kostar inget)

Takläggare Järfälla

Få offert

Fyll i kontaktformuläret nedan och berätta hur vi kan hjälpa er. Vi återkommer så fort vi kan. Vi hörs!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.